Kom een avond genieten op Gouda culinair

In de zomer van 2021 zal het Gouda culinair festival weer terugkeren naar het centrum van Gouda. Op dit 3-daagse festival zullen alle horeca zaken van Gouda en omstreken hun eigen pop-up restaurant openen in het Goudse Hout. In het 83 hectare grote park zullen in het eerste weekend van juli de lekkerste drankjes en hapjes geserveerd worden door de plaatselijke horeca. Gedurende het weekend zullen er speciale gerechten geserveerd worden die normaal gesproken niet te proeven zijn bij de restaurants. Elk restaurant heeft speciaal voor Gouda culinair een nieuwe menukaart gecreëerd met allemaal kleine gerechten.

Het zomerse stadsfestival

Bij Gouda culinair kan er intens genoten worden door jong en oud. Naast de culinaire versnaperingen zal er ook gedurende het hele weekend live muziek worden gespeeld door de leukste bands. Daarnaast is er ook gedacht aan entertainment voor de jongste bezoekers. Zo zullen er verschillende springkussens opgetogen worden en kunnen de kinderen geschminkt worden door één van de rondlopende make-up artiesten. Door het vermaak voor jong en oud is Gouda culinair het zomerse stadsfestival van Gouda en omstreken.

Genieten van een ijskoud drankje

Naast de overheerlijke gerechten kan u bij Gouda culinair ook genieten van de heerlijkste koude drankjes. Op de verschillende terrassen kunt u komen genieten van een heerlijke cocktail of een lekkere ijskoude Gin-tonic. Daarnaast wordt er ook gedacht aan de BOB of de zwangere bezoeker en zullen er verschillende virgincocktails geschonken worden door de deelnemende restaurants.

Culinair genieten in tapasvorm

Gedurende het weekend zullen alle gerechten voor schappelijke prijzen in tapasvorm geserveerd worden. Zo is er de mogelijkheid om een culinaire reis te maken langs de verschillende deelnemende restaurants. Op het festival kunt u genieten van sushi tot Italiaanse tapas. De deelnemende restaurants staan allemaal bekend om hun eigentijdse bereidingswijze van de specifieke keuken. Zoals Indisch, Italiaans, Nederlands, Thais, Japans, Spaans, Tex-Mex en nog veel meer. Komt u ook genieten van een hapje en een drankje tijdens uw bezoek?