BBQ uitbesteden in Veenendaal

Het mooie weer komt eraan, de maatregelen zijn versoepeld en uw kind is geslaagd voor zijn opleiding. Genoeg redenen om dit te vieren met een grote groep mensen met een tuinfeest. Behalve drankjes hoort er natuurlijk ook eten bij. Zo’n buitengebeuren vraagt om een barbecue maar hoe gaat u dit realiseren? Het antwoord is vrij eenvoudig. Laat u ontzorgen door gebruik te maken van catering voor een BBQ in Veenendaal. Geen hoofdbrekens over de hoeveelheid boodschappen die gehaald moeten worden, het lenen van barbecues en serviesgoed. Ter Burg catering neemt deze taken graag van u over.

BBQ in stijl in Veenendaal

Tegen zeer billijke prijzen krijgt u de BBQ in Veenendaal die u voor ogen hebt, aangepast aan uw wensen. Compleet geleverd met een gasbarbecue, bijbehorende sauzen, salades en stokbrood. Alsof dat nog niet genoeg is worden ook de benodigde hoeveelheid borden en bestek meegeleverd. En het fijne is, alles mag na afloop weer vuil ingeleverd worden. Dat noemen we nog eens topservice. Er zijn vele barbecuepakketten waar u uit kunt kiezen. Met een speciaal thema bijvoorbeeld, zoals een Amerikaanse. Wilt u het extra gezellig maken dan vraagt u uw gasten om in stijl te komen. Als cowboy, indiaan, Elvis Presley of Marilyn Monroe. Wedden dat dit voor hilarische taferelen zorgt tijdens de BBQ in Veenendaal. Alleen vis, biologisch, halal of extra luxe? Met de barbecuecatering van Ter Burg is het allemaal mogelijk. Hebt u nog andere wensen dan kunt u dit gewoon aanvragen. En een vrijblijvende offerte opvragen is uiteraard altijd mogelijk.

Compleet verzorgde barbecuecatering

Wilt u tijd aan uw gasten spenderen en hebt u geen zin om de gehele tijd aan het kokkerellen te zijn? Geen probleem: dan komt er gewoon een kok mee die u en uw gasten van alle lekkers voorziet. Het zal u werkelijk aan niets ontbreken. Ook bij minder weer kunt u een BBQ in Veenendaal organiseren. Bij Ter Burg kunt u er een tent bij huren, indien gewenst compleet met alles d’r op en aan. Een bar, glaswerk, geluidsinstallatie, statafels en aankleding. Zo wordt uw barbecuefestijn er eentje om nooit meer te vergeten.