Een cateraar in Gouda zoeken

Bent u op zoek naar een professioneel cateringbedrijf in Gouda? Diverse cateraars rondom Gouda verzorgen dagelijks de catering voor kleine en grote bedrijven. Uiteraard verzorgen zij naast de dagelijkse ook catering op maat. Zij beschikken over verschillende locaties waar wij de dagelijkse lunches, losse broodjes, warme maaltijden, buffetten, luxe hapjes of warme hapjes bereiden. Deze bezorgen wij op het door u gewenste tijdstip en datum. Meer weten? Cateringregelen.nl biedt uitgebreide informatie over catering in Gouda. Denk aan de kosten, de verschillende mogelijkheden en tips bij het kiezen van de juiste aanbieder.

Lunch

U kunt kiezen voor een uitgebreide lunch verzorging. Of u het nu gaat om losse belegde broodjes of vergaderlunches, schalen belegde broodjes, een lunchbuffet, melk, fruit, maaltijdsalades of lunchpakketten wil wij hebben het allemaal. Uw lunch bestelt u eenvoudig via ons online bestelsysteem. Bij veel aanbieders kunt u deze ook per e-mail doorgeven.

Maaltijden

Het kan altijd een keer gebeuren, er is een avond vergadering en u wilt uw gasten voorzien van een warme maaltijd verzorgen. Bij de cateraar heeft u een ruime keuze uit warme maaltijden. Elke dag hebben wij een dagschotel. Daarnaast hebben wij heerlijke verse maaltijden uit allerlei keukens, zoals bami met saté en een gehaktbal met groenten en aardappelen. Ook de maaltijden bestelt u eenvoudig via het online.

Buffetten

De cateraar in Gouda heeft een ruime keuze uit buffetten, met en zonder dessert. Of u nu een Indisch buffet wenst of een echt Hollands buffet wil, uw cateraar verzorgt het graag. Heeft u specifieke wensen dan maken wij graag een vrijblijvende offerte voor een buffet op maat. Welke wensen u ook heeft, van specifieke gerechten tot het combineren van buffetten, wij verzorgen het.

Hapjes

Heeft u een borrel of een receptie? Uw cateringbedrijf in Gouda verzorgt ook warme hapjes of koude hapjes nodig ook deze verzorgen wij. Wij beschikken over assortiment luxe receptie hapjes maar losse toastjes of canapés kunnen wij verzorgen. Heeft u liever een gevuld eitje of een luxe amuse? Dit behoort ook tot de mogelijkheden. Goudse catering heeft ook diverse snacks, kaas/worst schotels en tapas schotels. Wij hebben diverse warme hapjes, een standaard bittergarnituur of warme gehaktballetjes. Wij hebben een overzicht van de mogelijkheden staan bij het online bestellen. Wil u een vrijblijvende offerte ontvangen neem dan contact op met ons zodat wij uw wensen kunnen bespreken.